Stugorna

Kvalitetsboende nära lift och backar.
Fräscha parhus med kök och storstuga i härligt öppen planlösning med högt i tak. Perfekt läge för familjen intill lift, längd- och skoterled samt restauranger.

Välutrustade och fräscha parhus med gott om plats för den stora familjen, släkt och vänner. Här får man hela fem sovrum med totalt tio eller 12 bäddar. Och det är inte bara sovrummen som ger ett bekvämt boende. Stugorna erbjuder även härliga sociala samvaroytor, eftersom kök och vardagsrum är i öppen planlösning med en fantastisk rymd – takhöjden är hela 6 meter! Här äter man mysiga middagar tillsammans, umgås och spelar kanske spel. Eller så kopplar man av vid braskaminens sköna värme och den fantastiska utsikten mot natur och fjäll utanför de stora fönsterpartierna. Det finns två kaklade badrum med dusch och skön golvvärme, ett på varje våningsplan. Det på nedervåningen har dessutom en bastu i direkt anslutning.

Husen har ett perfekt läge vid Mellanliften, som ligger inte ens 100 meter bort. Familjer med små barn kan åka redan vid första liften och vana skidåkare tar sig direkt in i det varierade skidsystemet. Strax utanför husen sträcker sig även fina längdspår och i direkt anslutning finns milslånga skoterleder. På gångavstånd från husen finns restauranger samt aktivitetshus med bl.a. lekland och bowling.

Lofsdalen har oändliga möjligheter till friluftsliv i skidbackar, längdspår och bland Sveriges bästa skoterleder. Fritidshusområdet Lofsfoten ligger i anslutning till Lofsdalens Fjällanläggningar, nära till liftar och längdskidspår – ett fantastiskt fjällområde för vinter- och sommarreaktion. Lofssjön, som lämpar sig för såväl bad som fiske och båtturer, ligger endast en liten bit bort. På andra sidan sjön finns stora vidder för turåkning och skoteråkning.

Stugorna

Lofsfotens Stugbyar Vid fjällets fot, i direkt anslutning till mellanliften ligger Vi. Välkomna!

Bokning

bokning_pic

För mer info kontakta oss:

Niclas Lundbäck: +46 (0)70-335 00 31
Mail: ekonomi@atv-racing.se


Hitta hit

bokning_pic

Hitta till Lofsfotens Stugbyar.

Klicka här: Smultronvägen 2B, Lofsdalen Härjedalen