Om oss

Eneby Lodge 2015-01-01

Jag heter Niclas Lundbäck och har alltid varit driven av att se möjligheterna som dyker upp i livet. Ett sånt tillfälle var 2004, då de första 10-bäddshusen byggdes i Lofsdalen. Några år senare byggdes även 12-bäddshusen. De hyrs ju idag ut via Destination Lofsdalen, men Ni får gärna kontakta oss för mer information.

Fantastiska Lofsdalen med sin vackra natur, rolig utmanande skidåkning både utför och på längden. Ta med familj, vänner, kollegor, anställda för en härlig vistelse ni sent kommer att glömma. Samtliga stugor fullt utrustade och riktigt mysiga. Kom förbi oss på ATV Racing (www.atv-racing.se) på vägen och ta med snöskotern upp.

Är ni sugna på fler upplevelser, så besök gärna www.motoryachtcroatia.com och www.hyrdetbasta.se. Yachten i Kroatien ger möjlighet till skön semester/representation med total komfort och härliga naturupplevelser. Kroatien är otroligt trevligt med sitt folk, maten, vinerna, klimatet och den långa sommarsäsongen.

Tveka inte att höra av Er till oss för mer info. Ni kan då också få njuta av den optimala upplevelsen av yttersta kvalité i alla lägen.

 

Mvh Niclas Lundbäck

Hemsidor att besöka:

Stugorna

Lofsfotens Stugbyar Vid fjällets fot, i direkt anslutning till mellanliften ligger Vi. Välkomna!

Bokning

bokning_pic

För mer info kontakta oss:

Niclas Lundbäck: +46 (0)70-335 00 31
Mail: ekonomi@atv-racing.se


Hitta hit

bokning_pic

Hitta till Lofsfotens Stugbyar.

Klicka här: Smultronvägen 2B, Lofsdalen Härjedalen